Velg en side
Personvern

Personvernerklæringen handler om hvordan FFB samler inn og bruker informasjon om besøkende på våre nettsteder. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd).

FFB, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som for eksempel å motta nyhetsbrev. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

HTTPS og sikker overføring
Dette nettstedet benytter kryptering med HTTPS. HTTPS er en sikrere verson av HTTP som i praksis betyr at all kommunikasjon mellom vårt nettsted og din klient (for eksempel mobiltelefon, nettbrett eller datamaskin) krypteres. Dersom du for eksempel fyller ut et skjema vil nettsiden være den eneste om kan lese dette. HTTPS sikrer også mot «tyvlytting» av informasjonen som sendes og at noen endrer på de sendte dataene. I de fleste nettlesere vises dette med en grønn hengelås i adresselinjen i nettleseren.

Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)
Følgende cookies er i bruk:

Google Analytics
Vi bruker Google Analytics for innsamling og analyse av besøksstatistikk. Google bruker denne informasjonen for å vurdere bruken av nettstedet, sammenstille rapporter om aktiviteter på nettstedet for eieren av nettstedet, samt for å yte andre tjenester i tilknytning til aktiviteter på nettstedet og bruk av Internett. Det lagres ikke informasjon som kan identifisere deg som bruker.

Sharethis
Dersom du deler siden kan ShareThis lagre en informasjonskapsel på enheten for å føre statistikk over deling i sosiale medier. Ingen personlig eller identifiserende informasjon blir lagret.

Facebook Pixel
Vi bruker Facebook Conversion Tracking Pixel til statistiske formål. Denne informasjonskapselen kan brukes til å spore og forbedre våre markedsføringskampanjer på Facebook.
Brukerne har kontroll over reklamene som de ser og kan justere sine personlige innstillinger på Facebook. På Facebook kan du finne informasjon om Facebook-informasjonskapslene og retningslinjene innen personvern.

Adform
Vi benytter Adform til å håndtere digitale markedsføringskampanjer. Adform benytter informasjonskapsler til å kunne huske hvilke deler av nettstedet du har besøkt innenfor gitte tidsrom, til å målrette og begrense målretting av annonser mot deg og til å måle effekten av digital markedsføring. Ingen personlig identifiserbar informasjon lagres.

Side- og tjenestefunksjonalitet
Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser?
På www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.

Personvern

Telefon: 38 02 38 02
E-post: kontakt@barnepalliasjon.no

Er du pårørende og trenger noen å snakke med?
Ta kontakt på tlf 476 87 608
gavekonto: 1503 31 95874 / VIPPSNR.: 11491